Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hajápolás

Rendezés:

A samponszappanokra általában a család férfi tagjai egyszerűbben térnek át, a hosszabb hajú családtagoknak pedig kell egy kis idő, amíg a fejbőrük és a hajuk megszokja ezt az újfajta tisztítási módot, illetve kitapasztaljuk, hogyan érdemes mosni és öblíteni a hajunkat.

De megéri a fáradozást! Nem csak a rendezettebb fürdőszoba és a hulladéktermelés csökkenése miatt, hanem azért is, mert az egészségünknek is jót teszünk az SLS és parabénmentes, natúr összetevőkből készült samponszappanok használatával.

Megoldódhat a hajhullás, fénytelen, erőtlen haj problémája és pár hét használata után azt vehetjük észre, hogy dúsabb, egészségesebb a hajunk és nem viszket a fejbőrünk sem már.

A hulladékmentes hajmosásnak, vagyis a samponszappan használatának az a trükkje, hogy hajmosás után le kell öblítenünk a lúgos kémhatású szappanos vizet a hajunkról. Ezt legegyszerűbben úgy tehetjük meg, ha ecetes vízzel, almaecettel, esetleg citromlével öblítjük le a hajunkat, melyek savas kémhatásúak. Így lesz tökéletesen sima és puha a hajunk a samponszappannal történő hajmosást követően.