Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szójagyertyák és gyertyatartók

Rendezés:

Miért válassz szójagyertyát?

A szójagyertya ára ugyan sokkal magasabb, mint egy paraffin gyertyáé, azonban egészséges és környezetbarát alternatíva azoknak, akik szeretnek meghitt hangulatot teremteni egy illatos gyertya segítségével. A hygge elengedhetetlen kellékét a gyertyákat sem kell száműznöd otthonodból, ha szeretnél környezetbarát életmódot folytatni.

A szójaviasz gyertya előnye a paraffin gyertyákkal szemben, hogy természetes növényi alapanyagból készül, vegán. Olvadáspontja alacsonyabb, mint a paraffin gyertyáké, ezért nem kormol, égése során nem jutnak káros anyagok a szoba levegőjébe, valamint másfélszer hosszabb ideig ég, mint a hagyományos paraffin gyertyák. Ha mindezeket összeveted és mérlegeled, láthatod hogy ár-érték arányban a szójagyertyák ára nem is számít olyan magasnak. 

A boltunkban kapható Back2Basics gyertyákat GMO mentes szójaviaszból készítjük, illatosításukhoz pedig természetes illóolajokat és vegán, károsanyag mentes eszenciákat használunk. Az égést segítő pamutkanóc szintén vegyszerektől mentes. 

Az üvegek designja minimalista, így könnyen beilleszthető minden lakberendezési stílusba. Ha pedig elfogyott a szójagyertyád, könnyedén elmoshatod az üveget és használhatod például kisebb pozsgás növények ültetéséhez, konyhai tárolásra, de alapos tisztítás után akár lekvárokat, pástétomokat is tárolhatsz bennük. Ha pedig 10 darab üveget összegyűjtesz és visszaküldöd nekünk, vendégünk vagy egy újabb üveg általad választott szójaviasz gyertyára. :)