Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Környezetbarát csomagolás

A vállalkozásunk alapértékeinek lefektetésekor az első pontok között volt, hogy olyan szállítási és csomagolási megoldásokat alkalmazzunk, amely 100%-ban újrahasznosítható, illetve mi is újrahasználjuk a vállalkozás működtetése miatt keletkező csomagolóanyagainkat és térkitöltőnek is alkalmas papír hulladékunkat.

A célkitűzés miatt termékeinket csak olyan beszállítóktól szerezzük be, akik ezekre a csomagolási szempontokra szintén figyelmet fordítanak.

Így biztosíthatjuk számodra azt, hogy rendelésed 100% papír és sok esetben újrahasznált csomagolásban érkezzen. Még a csomagok lezárásához is papír ragasztószalagot használunk, ami szintén teljesen lebomló, hiszen a hozzá használt ragasztó is természetes alapanyagú.

Rendelésed tehát igazán minimalista stílusban fog megérkezni hozzád és biztos lehetsz benne, hogy egy gramm műanyag térkitöltőt sem fogsz benne találni. :)

Szállító partnereink esetében, pedig olyan cégeket választottunk, akik törekszenek a karbonlábnyomuk csökkentésére a megfelelő logisztikai tervezés és például a csomagpontos megoldás alkalmazásával. Így a GLS és Foxpost szolgáltatásait is választhatod, annak megfelelően, hogy melyik igazodik jobban a napi rutinodhoz.

Környezetbarát csomagolás a fenntarthato-otthonom.hu áruházban

  • Papírdobozban szállítunk, műanyag térkitöltő nélkül!
  • Papír ragasztószalagot használunk a csomagok lezárásához!
  • A pazarlás elkerülése érdekében a lehető legkisebb dobozt választjuk, amiben még biztonságosan szállítható a rendelésed!
  • Újrahasználjuk a dobozokat, amikben az áru érkezik. A jó állapotú dobozokba csomagulunk, a már nem használhatóakat pedig daráljuk és térkitöltőt készítünk belőlük.