Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Borotválkozás

Rendezés:

Gondolkozol azon, hogy le kéne cserélni az eldobható borotvádat egy sokkal környezettudatosabb változatra?

A hulladékmentes borotválkozás nem egy új keletű dolog, már a nagyszüleidnél is láthattál biztonsági borotvát, sőt van olyan, aki pontosan a nagyszülei darabját örökli meg. Igen, egyszer kell csak beruházni egy rozsdamentes acél biztonsági borotvára és ha vigyázol rá, az életed végéig kísérni fog, sőt talán még a családban is marad.

Ezeket a biztonsági borotvákat nagyon könnyű tisztán tartani és hosszú évekig higiénikusan használni. A hulladék amit termelsz vele pedig az az évi pár darab acél borotvapenge, amit elkoptatsz a használat során.

Kiszámoltad már, hogy éves szinten mennyit költesz eldobható műanyag borotvákra vagy borotvafejekre? Tegyél egy újabb lépést a tudatosabban vezetett háztartás felé és cseréld le az eldobható borotváidat egy minőségi, életed végéig használható darabra.

Nem kell aggódnod amiatt, hogy megvágod magad, a zárt fésűs kialakításnak köszönhetően erre nagyon kicsi az esély. Meg fogod majd tapasztalni, hogy milyen könnyű vele a borotválkozás és a bőröd is sokkal tovább marad sima és puha, hála a jó minőségű, éles pengéknek.