Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hagyományos borotva és kellékei

Belegondoltál már abba, hogy egy fém borotva használatával mennyi műanyag hulladékot elkerülhetsz éves szinten? Amellett, hogy egy minőségi kialakítású cserélhető pengés borotva sokkal rendezettebb képet mutat a rikító színű műanyag társai mellett, kis befektetéssel az életed végéig megoldod a borotva vásárlás problematikáját. Borotválkozás kategóriánkba ugyanis kifejezetten olyan márka kapcsolódó termékeit választottuk be, ami ezt az elvárásunkat maximálisan tudja teljesíteni, ezt pedig a német Mühle márka garantálja.

Rendezés:

Nyugi, a környezettudatos borotválkozás nem egy Hitchcock movie

Gondolkozol azon, hogy le kéne cserélni az eldobható borotvádat egy sokkal kevesebb szemetet termelő változatra?

A hulladékmentes borotválkozás nem egy újkeletű dolog, már a nagyszüleidnél is láthattál fém borotvát, sőt még olyan is van, aki pontosan a nagyszülei klasszikus borotváját örökli meg. Igen, egyszer kell csak beruházni egy rozsdamentes acél biztonsági borotvára és ha vigyázol rá, az életed végéig kísérni fog, sőt talán még a családban is marad. Ezeket a cserélhető pengés borotvákat nagyon könnyű tisztán tartani és hosszú évekig higiénikusan használni. A hulladék amit termelsz vele pedig az az évi pár darab acél borotvapenge, amit elkoptatsz a használat során.

Kiszámoltad már, hogy éves szinten mennyit költesz eldobható műanyag borotvákra vagy borotvafejekre? Tegyél egy újabb lépést a tudatosabban vezetett háztartás felé és cseréld le ezeket az eldobható eszközöket egy minőségi, életed végéig használható darabra.

Nem kell aggódnod amiatt, hogy megvágod magad, a zárt fésűs kialakításnak köszönhetően erre nagyon kicsi az esély. Meg fogod majd tapasztalni, hogy milyen könnyű vele a munka és a bőröd is sokkal tovább marad sima és puha, hála a jó minőségű, éles borotvapengéknek.