Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Redecker

Az első Redecker keféket 1935-ben kezdték el gyártani. Azóta persze sok dolog változott a gyártási folyamatban és a cégben egyaránt. A Redecker márka fő célja hatékonyan kombinálni a természetességet a funkcióval és a dizájnnal. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy termékeik ne csak praktikusak, hanem szemet gyönyörködtetőek és mindemellett persze környezettudatosak is legyenek. Termékeikhez megújuló, időtálló anyagokat használnak, mint a fa, növényi rostok, réz.

A márka alapítója Fredel Redecker kisgyermek korában kezdett el megvakulni. A vakok iskolájában tanulta ki a kefekészítés mesterségét és egészen haláláig űzte azt. A kisvállalkozás az évek során nagy céggé nőtte ki magát, immár a Redecker család harmadik generációja is a cégnél dolgozik.

A Redecker tökéletes választásnak bizonyul, ha szeretnéd örökre száműzni a műanyag eszközöket a háztartásodból. Számolj le a rikító színű műanyag tisztító eszközökkel, amiket a szekrényben dugdostál két használat között és válts természetes megjelenésű Redecker eszközökre.

Rendezés: